Concert de Nadal 2015

Bon dia famílies,

Ja estam en marxa pel nostre concert de Nadal 2015. Escalfant motors perquè tot surti perfecte. Els nins i nines il.lusionats i els mestres encara més.
Com ja fa uns anys, el concert de Nadal el feim a l’església de la Concepció (carrer concepció) el proper dissabte dia 19 de desembre. Hi haurà dos torns per tal que tot sigui més àgil i no es faci tan llarg.

1er Torn: Nins i nines de 3 a 8 anys. Sensibilització musical TOI, ADI, grup de guitarres, orquestra infantil, coral Quatre42 (estrena). Horari: els nins han de ser a l’església a les 10,00h i el concert comença a les 10,30h

2n Torn: Nins i nines de més de 8 anys. Orquestra júnior, orquestra Quatre42, orquestra adults, orquestra de guitarres i coral Quatre42 (estrena). Horari: els nins i nines han de ser a l’església a les 11,30h i el concert comença a les 12,00h

*Vestuari: Orquestra infantil Quatre42: Camisa blanca, pantalons o falda negra i sabates negres
Orquestra júnior Quatre42: tot negre (inclòs calçat)
Orquestra Quatre42: tot negre (inclòs calçat)
Coral Quatre42: Camisa blanca, pantalons o falda negra i sabates negres.

Recordau que enguany hem posat en marxa la Coral de pianistes, una ocasió perquè tots els nins i nines que no poden tocar a les orquestres o en grup per raons òbvies puguin gaudir de fer una activitat musical en grup i educar la veu, l’instrument que tenim totes les persones. Ens agradaria que animàssiu als nins a venir a la coral i així poder dur a terme aquest projecte que tanta il.lusió ens fa. És una activitat gratuïta, de moment, i s’ha d’aprofitar.
Al concert de Nadal no poden tocar tots els pianistes sols i tampoc podem duu un piano per cada un per tal de tocar junts, o sigui que la única manera que tindran els nins i nines que fan classes de piano a l’escola de col.laborar amb el concert és venir a la coral i disfrutar cantant. Els assajos són els divendres de 17 a 18. I la directora de la coral na Inès Bennàsser. Apuntau-vos, encara hi sou a temps!
Esperam la vostra col.laboració una vegada més. Per a qualsevol dubte o aclaració passau per secretaria en el seu horari habitual, de dilluns a divendres de 10,00 a 13,00 i de 15,00 a 21,00. O bé enviant un correu electrònic a info@quatre42.com.

Salutacions,

Deixa un comentari