Concert de Nadal 2013

Ahir vàrem celebrar, amb molt d’èxit, el nostre 10è concert de Nadal.

Pareixia ahir quan la Quatre 42 va obrir les seves portes al carrer Cerdanya amb gran il·lusió i molta energia. Fa 10 anys vàrem fer el concert a la capelleta de la Misericòrida, hi havia molts menys alumnes (una vintena aproximadament) i ho féiem en un sol torn:

adults

Aquí teniu una imatge antiga d’un concert a la Misericòrdia.

Bé, després d’aquest moment nostàlic, anam al gra.

Com deia més amunt, el concert va ser tot un èxit, tant de públic, com de qualitat dels músics. Sense deixar de banda el gran escenari que ens varen cedir el convent de la Concepció, en el seu màxim esplendor, com es pot veure a la primera fotografia; amb la gran possibilitat de veure el magnífic Betlem amb moviment que hi tenen i que es pot visitar.

Vàrem començar amb pecetes nadalenques acompanyades pels més petits:

IMG-20131222-WA0018

També hi va haver unes dosis de percussió corporal:

I un parell de duets deliciosos:

Després va tocar l’orquestra júnior:

I acabàrem el primer torn cantant tots junts Adeste Fideles (senes fotografia ja que tots érem a l’escenari 😉 )

El segon torn començà commemorant la inauguració de l’escola, on alguns membres interpretaren uns tangos que ja havien tocat el primer dia.

I mentrestant, entre bastidors, els joves músics esperen el seu torn:

I els combos i els duets anaven tocant:

I l’orquestra va fer el seu espectacle final:

En definitiva, un bon concert.

Acabàrem amb l’Adeste Fideles que tampoc tenim, si algú ens vol aportar algunes fotografies més, seran molt benvingudes.

Gràcies a tots i Bon Nadal

3 Comments
  1. Bon concert, enhorabona a tots els companys que fan possible que tot sigui mes fàcil. I gràcies una vegada més als pares per confiar amb nosaltres.
    Gràcies per la crònica del concert!
    Bon nadal!

  2. Pel que es veu a les fotografies i als videos, va ésser un corncert MARAVELLÓS. llàstima que na Laurita no pogués acompanyar-vos, va passar molt mala nit (febre i molta tos) i el dissabte matí el pediatra ens va dir que era un principi de neumonia.. així que esper que a la pròxima pugui disfrutar ella (i nosaltres) també del concert.

    BON NADAL i FELIÇ ANY NOU 2014 a tots.

Deixa un comentari